Wie is de mol

LEGO MASTERS

Robinson Eiland

Een avontuurlijk spel waarbij je opdrachten uitvoert en jaagt op de mol die onder 1 hoedje met jullie speelt. Wie saboteert het spel en wie ontmaskert de mol. Geschikt voor alle leeftijden. 

Als team wordt je uitgedaagd om het mooiste kunstwerk van Lego te bouwen. De jury beoordeeld welk team het dichts bij de opdracht komt. Veel bouwplezier voor volwassen. 

Overleef jij het spel? 2 teams met beide een captain zijn verdwaald in Het Activum. Met het winnen van opdrachten kan je eruit komen.                         

 

pubquiz

LAs Vegas

Boogschieten

Denk jij veel te weten? Tijdens de Pubquiz beantwoord je vragen over verschillende onderwerpen. Een onderlinge strijd, waarbij het gaat om kennis en gezelligheid. 

 

Wat is uw specialiteit? Blackjack, Pokeren of Roulette. Doe ervaring op met de casinospelen waarbij u ook verantwoord nog wat kan winnen. Kent u het spel nog niet? Geen probleem, wij leggen u de regels uit. 

Wie is de Robin Hood van jullie team en scoort de meeste punten? Niet alleen richten is belangrijk maar door spelvariaties moet je ook snel kunnen reageren.